Current Openings

Support Medewerker Cloud en Communicatiediensten

Ben je op zoek naar een functie waar je in aanraking komt met de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van Cloud en Communicatie? Vind je het leuk om te werken in een gedreven team dat ICT oplossingen aan partners en klanten levert? Dan liggen er aantrekkelijke mogelijkheden voor je bij MachCloud, het toonaangevend internationaal bedrijf voor Cloud- en Communicatiediensten. De diensten van MachCloud worden geleverd aan partners en zakelijke klanten in meerdere Europese landen. De diensten voor telefonie, werkplek en IT worden als één geïntegreerde oplossing geleverd aan klanten. Klanten beheren de diensten die ze nodig hebben zelf via een web portaal.

De communicatiediensten van MachCloud zijn onder andere: Voice for Microsoft Teams, zakelijke telefonie, bedrijfstelefooncentrales uit de Cloud en SIP trunking. MachCloud levert daarnaast diensten voor de moderne werkplek zoals Microsoft 365, Windows Virtual Desktop en Domeinnaam registraties. Het MachCloud team bestaat uit experts, die jarenlange ervaring hebben met Cloud en Communicatie gebaseerde dienstverlening.

Als supportmedewerker ben je verantwoordelijk voor het bieden van technische en administratieve ondersteuning aan onze partners en zakelijke klanten. Klantgerichtheid staat voorop en als supportmedewerker ben je een belangrijke schakel binnen onze organisatie. Na een interne opleiding over de MachCloud dienstverlening, kun je zelfstandig ondersteuning bieden. Je werkt in een (internationaal) teamverband, maar bent ook uitstekend in staat om zelfstandig te werken op kantoor of thuis.

Werkzaamheden

 • Ondersteunen van klanten bij gebruik van het MachCloud Platform;
 • Uitvoeren van onderzoek en geven van advies bij diensten als Microsoft 365, Voice for Microsoft Teams, SIP trunking en CloudPBX;
 • Ondersteuning bieden bij presales trajecten in Nederland en andere Europese landen.

De perfecte kandidaat

 • Je hebt minimaal een MBO of HBO opleiding afgerond, in een IT richting;
 • Je hebt technische affiniteit;
 • Je bent klantgericht en positief;
 • Je kunt zelfstandig werken, bent leergierig, denkt mee en bent communicatief sterk zowel telefonisch als online (chat en videoconferentie);
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring op het gebied van IT en/of telefoniediensten;
 • Je kunt bent in staat een technisch probleem te onderzoeken en de oplossing voor een klant uit te voeren;
 • Je kunt mondeling en schriftelijk communiceren in het Nederlands en Engels;
 • Je bent bereid om interne technische opleidingen te volgen.

Aanbod

Een afwisselende job met een hoog kennisniveau op het gebied van Cloud, Communicatie en Microsoft technologie. Je wordt deel van een internationaal team van enthousiaste collega’s in een informele werksfeer. We delen kennis en ervaringen en zorgen ervoor dat klant tevreden blijf.

 • Fulltime dienstverband (40 uur per week) begindatum in overleg, bepaalde tijd met uitzicht op vast;
 • Salaris tussen 2000 en 2800 euro bruto is afhankelijk van werkervaring en opleidingsniveau;
 • Mogelijkheid om technische opleidingen te volgen in het kader van de functie.

Referentie onderzoek is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Location

Centrum Breda, Nederland

Reageer door een korte motivatie en je cv te sturen naar careers@machcloud.com.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Kees van der Borst 088 622 4000

Looking for seamless transition to cloud communication?

We are here to help